Vertalen

Om te zorgen dat jouw boodschap duidelijk over komt bij de lezer in het Duits of Engels, kan ik Nederlandse teksten vertalen in het Engels of Duits (of vice versa). Mijn specialisme ligt bij zakelijke, financiën gerelateerde teksten, maar ik kan – uiteraard – ook andere teksten vertalen, zoals cv’s en/of motivatiebrieven.

In het kort:

  • ik vertaal jouw tekst in het Engels of Duits of van het Engels of het Duits in het Nederlands
  • ik zorg ervoor dat de tekst geen spel- of taalfouten bevat
  • ik ben gespecialiseerd in zakelijke, financiën gerelateerde teksten
  • tarief van € 0,06 per woord (excl. btw, indicatief)
  • tarief van maximaal € 35,00 (excl. btw) voor de vertaling van een cv of motivatiebrief

Nederlands – Engels of Engels – Nederlands

Dankzij mijn jarenlange ervaring in internationaal overleg (ECB, Eurostat, OESO, IMF) heb ik een sterk gevoel ontwikkeld voor de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast heb ik een uitgebreide woordenschat opgebouwd door mee te werken aan een aantal internationale handboeken en veel bij internationale vergaderingen aanwezig te zijn en standpunten of argumenten in te brengen (zie ook mijn portfolio).

Nederlands – Duits of Duits – Nederlands

In 1998 heb ik mijn Zertfikat Deutsch für den Beruf gehaald aan het Goethe Institut in Amsterdam. Daarna heb ik een half studiejaar (eerste helft 1999) aan de Karl-Franzens Universität in Graz (Oostenrijk) gestudeerd om mijn Duits verder te verbeteren, zowel schriftelijk als mondeling. Ik heb daar de vakken Deutsch für Austauschstudierende (Duits voor buitenlandse studenten), Deutsch und Wirtschaft (Duits en economie) en Deutsch für Dolmetscher (Duits voor tolken) gevolgd.

Tarieven/offerte

Het tarief voor het vertalen is € 0,06 per woord (excl. btw). Het tarief is indicatief en kan hoger of lager zijn in de offerte, afhankelijk van de opleveringsdatum, de moeilijkheidsgraad en het onderwerp. Voor het vertalen van scripties of studie-gerelateerde documenten, heb ik speciale tarieven.

Het vertalen van cv’s en/of motivatiebrieven heeft een tarief van maximaal € 35,00 per cv/brief (excl. btw). Het uiteindelijke factuurbedrag is gelijk aan het aantal gewerkte minuten per cv/brief * een uurtarief van € 35,00 (excl. btw) met een maximum van € 35,00 per stuk (excl. btw). Bij het vertalen van het cv en de motivatiebrief houd ik tevens rekening met de Britse of Amerikaanse eisen aan de structuur van het cv of de motivatiebrief.

Wanneer je een vraag hebt of een offerte wilt voor een vertaling, neem dan contact met me op via info@bhk200.nl of via onderstaand contactformulier.

Disclaimer

Ik ben geen beëdigd vertaler Nederlands-Engels of Nederlands-Duits; dit betekent dat ik geen documenten met een officiële of juridische status mag vertalen en niet ben ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers.