Scriptie vertalen

Naast het redigeren van scripties, kun je bij mij ook terecht voor het vertalen van jouw scriptie (of onderdelen daarvan) en andere onderwijs- of studie-gerelateerde documenten naar het Engels of Duits. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van de managementsamenvatting naar een Executive Summary of Management Summary.

In het kort:

  • Ik vertaal jouw scriptie, onderdelen van jouw scriptie of een ander onderwijs- of studie-gerelateerd document van het Nederlands naar Engels of Duits (of andersom).
  • Tarief vanaf € 0,07 per woord (incl. 21% btw).

Tarieven scriptie vertalen

De kosten voor het vertalen van jouw scriptie (of een deel ervan), een essay of een ander onderwijs-gerelateerd document, zijn (inclusief 21% btw):

Tarief per woord < 24u < 48u < 72u 4 dgn 5 dgn 6 dgn 7 dgn
Vertalen (deel van) scriptie, essay, etc. € 0,120 € 0,105 € 0,090 € 0,085 € 0,080 € 0,075 € 0,070

Zijn de kosten voor het vertalen te hoog voor jouw budget? Dan raad ik je aan om de tekst zelf te vertalen en deze door mij te laten redigeren. De tarieven hiervoor vind je hier.

Contact/offerte

Wil je (een deel van jouw) scriptie laten vertalen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of e-mail me direct op info@bhk200.nl. Wil je direct een offerte, vermeld dan duidelijk wanneer je de scriptie, het essay, etc. kunt of wilt aanleveren, wanneer je deze terug wilt (liefst exacte datum) en hoeveel woorden de scriptie (ongeveer) bevat. Ik stel dan z.s.m. een offerte voor je op zodat je weet wat de kosten zijn en hoeveel je dient aan te betalen.*

*Betaling van de aanbetaling geschiedt via overschrijving, ‘Tikkie’ of een betaalverzoek (via KNAB), afhankelijk van wat jij wilt. Bij opdrachten die binnen 24 uur of 48 uur klaar moeten zijn, betaal je direct het volledige offertebedrag. Zodra je de aanbetaling hebt voldaan, ga ik voor je aan de slag! 

Op alle offertes en opdrachten zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van toepassing.