Scriptie vertalen

Naast het redigeren van scripties, kun je bij mij ook terecht voor het vertalen van jouw scriptie (of onderdelen daarvan) en andere onderwijs- of studie-gerelateerde documenten naar het Engels of Duits. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van de managementsamenvatting naar een Executive Summary.

In het kort:

  • Ik vertaal jouw scriptie, onderdelen van jouw scriptie of een ander onderwijs- of studie-gerelateerd document van het Nederlands naar Engels of Duits (of andersom).
  • Tarief vanaf € 0,05 per woord (excl. 21% btw).

Zijn de kosten voor het vertalen te hoog voor jouw budget? Dan raad ik je aan om de tekst zelf te vertalen en deze door mij te laten redigeren. De tarieven hiervoor vind je hier.

Wil je dat ik (een deel van) jouw scriptie vertaal? Of heb je er een vraag over? Neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier of via info@bhk200.nl. Wanneer je direct een offerte wilt, geef dan onder ‘Bericht’ aan hoeveel woorden de scriptie (ongeveer) bevat en binnen hoeveel dagen je de scriptie vertaald terug wilt. Ik stel dan zo spoedig mogelijk een offerte op.