Scriptie Engels nakijken

Moet je jouw scriptie in het Engels schrijven en wil je deze laten nakijken en redigeren? Ook dan kun je bij mij terecht! De werkwijze is uiteraard precies hetzelfde als bij Nederlandstalige scripties.

In het kort:

 • Ik kijk jouw Engelstalige scriptie na op o.a. taal, spellinggrammatica, interpunctie, zinsconstructie en leesbaarheid. Eventuele fouten worden direct door mij verbeterd. Zie ook dit overzicht.
 • Ik kijk, tegen meerprijs, jouw Engelstalige scriptie ook na op lay-out, opbouw en structuur en geef ik tips om de scriptie wat betreft structuur/opbouw (verder) te verbeteren. Zie ook dit overzicht.
 • Ik kijk, tegen meerprijs, ook naar de verwijzingen in de tekst en de literatuurlijst (APA, Leidraad voor juridische auteurs) en verbeter deze. Zie ook dit overzicht.
 • Ik kijk, tegen meerprijs, ook naar de beoordelingseisen van de opleiding en geef suggesties om de scriptie te verbeteren zodat deze zoveel mogelijk voldoet aan de beoordelingseisen. Let op: ik pas de scriptie niet aan de beoordelingseisen aan.
 • Tarief vanaf € 0,011 per woord (incl. btw)!

Wat krijg je terug?

Je krijgt altijd twee versies van jouw scriptie terug:

 1. één versie met daarin alle wijzigingen (en eventuele opmerkingen) die ik heb gemaakt. Je kunt dan zelf beslissen welke wijzigingen je wel of niet wilt overnemen.
 2. één versie waarin alle wijzigingen zijn geaccepteerd. Deze versie is dus ‘schoon’. Mocht ik opmerkingen hebben geplaatst, dan blijven deze wel in deze versie staan.

Wat kost het?

 • De kosten voor het nakijken van een Engelstalige scriptie zijn gelijk aan die van een Nederlandse scriptie. Zie de tabel hieronder:
Tarief per woord 24 uur 48 uur < 72 uur < 4 dgn < 5 dgn < 6 dgn 1 week
Redigeren (taal, spelling, grammatica, etc.) € 0,019 € 0,017 € 0,015 € 0,014 € 0,013 € 0,012 € 0,011
Redigeren incl. opbouw, structuur en/of lay-out* € 0,023 € 0,021 € 0,019 € 0,017 € 0,016 € 0,015 € 0,014
Checken verwijzingen en literatuurlijst € 59,95 € 57,95 € 55,95 € 53,95 € 51,95 € 49,95 € 47,95

* Je kunt ook alleen de opbouw/structuur en/of de lay-out laten nakijken en verbeteren. De kosten per woord zijn gelijk aan het verschil tussen redigeren en redigeren incl. opbouw/structuur en/of lay-out (€ 0,004).

 • Voor advies over of begeleiding bij het schrijven van jouw scriptie, is het tarief € 50,00 per uur (vraag naar de voorwaarden). Datzelfde geldt voor het toetsen van jouw scriptie aan de beoordelingseisen. Let op: ik pas jouw scriptie niet aan de beoordelingseisen of eventuele feedback aan en ik (her)schrijf niets.
 • De aanbetaling is minimaal 50% van het totale offertebedrag; dit bedrag wordt op de offerte vermeld. Jouw scriptie wordt pas nagekeken nadat ik de aanbetaling heb ontvangen.
 • N.B. Mocht tijdens het redigeren blijken dat de meeste tekst uit een vertaalmachine als Google Translate of Bing Translate komt of lijkt te komen, dan neem ik contact met je op en kan er een ander tarief in rekening worden gebracht.

Contact/offerte

Wil je (een deel van) jouw Engelstalige scriptie laten redigeren? Neem dan contact op via onderstaand formulier of e-mail me direct op info@bhk200.nl. Wil je direct een offerte, vermeld dan duidelijk wanneer je de tekst kunt of wilt aanleveren, wanneer je deze terug wilt (liefst exacte datum) en hoeveel woorden de tekst (ongeveer) bevat. Ik stel dan z.s.m. een offerte voor je op zodat je weet wat de kosten zijn en hoeveel je dient aan te betalen.*

*Betaling van de aanbetaling geschiedt via overschrijving, ‘Tikkie’ of een betaalverzoek (via KNAB), afhankelijk van wat jij wilt. Bij opdrachten die binnen 24 uur of 48 uur klaar moeten zijn, betaal je direct het volledige offertebedrag. Zodra je de aanbetaling hebt voldaan, ga ik voor je aan de slag! 

Op alle offertes en opdrachten zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van toepassing.