Opdrachtgevers: zakelijk

Synapsis Advies

Synapsis BV

Synapsis BV bereikt met goed arbeidsdeskundig advies snel resultaat bij re-integratie in het kader van letselschade en bij preventie van ziekteverzuim. Op de website van Synapsis BV is meer informatie te vinden.

24editor24editor

Regelmatig doe ik diverse opdrachten voor 24editor: scripties en andere documenten nakijken op taal, documenten vertalen (Engels/Duits) en CV’s of sollicitatiebrieven herschrijven.

Ardexa

ARDEXA legt zich toe op ARbeidsDeskundige EXpertise en Adviezen rondom de gevarieerde en veelal complexe vraagstukken die voortkomen uit dreigende of reeds bestaande arbeidsongeschiktheid, arbeidsverzuim of de re-integratie naar werk. Op de website van Ardexa is meer informatie te vinden over de diensten die Ardexa aanbiedt.

Over Ons Onderzoek

BHK200 werkt sinds het najaar van 2016 samen met Over Ons Onderzoek. Kim Koops van ‘Over Ons Onderzoek’ is historicus en gespecialiseerd in familieonderzoek en bedrijfsgeschiedenis. Ze maakt jubileumboeken en stambomen en geeft presentaties. Met het interviewproject ‘Toen ik 21 was’ brengt ze de Nederlandse geschiedenis in beeld aan de hand van persoonlijke verhalen.

Het PR BureauHet PR Bureau – a connecting agency

Voor Het PR Bureau heeft BHK200 een aanzienlijk aantal persberichten en andere relevante documenten vertaald (Engels-Nederlands).

Vertaalbureau JK Translate

Op regelmatige basis vertaal ik voor JK Translate een aanzienlijk aantal websites, blogs, diploma’s, jaarverslagen en andere relevante documenten (Engels-Nederlands/Nederlands-Engel, Duits-Nederlands/Nederlands-Duits en Engels-Duits/Duits-Engels).

detox-delightDetox-Delight. Real Food to Glow.

Voor Detox Delight Benelux heb ik in 2014 de volledige website vertaald van Duits naar Nederlands. De Nederlandse website is helaas uit de lucht gehaald.