Nakijken CV of sollicitatiebrief

Door jouw CV of sollicitatiebrief te corrigeren, zorg ik ervoor dat je een goed CV en/of goede brief hebt om te solliciteren. Ik zorg ervoor dat het CV en/of de brief in foutloos Nederlands wordt opgesteld en helder en doelgericht is opgebouwd.

In het kort:

  • Ik kijk het CV en/of de sollicitatiebrief na op spelling, grammatica, interpunctie, woord- en taalgebruik , structuur/opbouw en lay-out;
  • Tarief: maximaal € 35,00 per CV of per sollicitatiebrief.

Ik stuur altijd twee versies terug: één versie met daarin het volledig gecorrigeerde CV of de volledig gecorrigeerde sollicitatiebrief en één waarin alle wijzigingen voor spelling, opbouw, lay-out, etc. separaat zijn opgenomen. Met de laatste versie kun je precies nagaan wat ik heb gewijzigd of kun je, naar eigen inzicht, het CV of de brief (verder) aanpassen. 

Tarief/offerte

Voor het corrigeren of redigeren van CV’s en/of motivatiebrieven hanteer ik een maximumtarief van € 35,00 per CV of per sollicitatiebrief (excl. 21% btw). Het uiteindelijke factuurbedrag is gelijk aan het aantal gewerkte minuten * € 35,00 per uur met een maximum van € 35,00 per CV/brief (excl. 21% btw).

Heb je een vraag over het corrigeren of redigeren of wil je direct een offerte, neem dan contact met mij op via info@bhk200.nl of via onderstaand contactformulier.