Nakijken cv of motivatiebrief

Maak een goede indruk op jouw nieuwe werkgever met een motivatiebrief/sollicitatiebrief in foutloos Nederlands en een goed opgesteld curriculum vitae! Ik zorg ervoor dat het cv en/of de motivatiebrief/sollicitatiebrief in foutloos Nederlands wordt opgesteld en helder en doelgericht is opgebouwd.

In het kort:

  • Ik kijk het cv en/of de motivatiebrief na op spelling, grammatica, interpunctie, woord- en taalgebruik, structuur/opbouw en lay-out;
  • Tarief: vanaf € 29,95 per cv of per brief.

Ik stuur altijd twee versies terug:

  • één versie waarin alle wijzigingen voor spelling, opbouw, lay-out, etc. separaat zijn opgenomen, zodat je precies nagaan wat ik heb gewijzigd. Vervolgens kun je, naar eigen inzicht, het cv of de brief (verder) aanpassen.
  • één versie met daarin het volledig gecorrigeerde cv of de volledig gecorrigeerde brief die je, bij wijze van spreken, direct kunt versturen.

Wat kost het?

De kosten voor het corrigeren van jouw cv en/of motivatiebrief zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • de oplevertijd (binnen 24 uur, binnen 3 dagen of binnen 7 dagen);
  • het aantal gewerkte minuten (maximaal 60 minuten).

Het uiteindelijke factuurbedrag is gelijk aan het aantal gewerkte minuten * het maximumtarief per cv/brief (incl. 21% btw). Je betaalt dus nooit meer dan het maximumtarief.

Maximumtarief per curriculum vitae en/of motivatiebrief  < 24 u < 3 dgn < 7 dgn
Redigeren curriculum vitae en/of motivatiebrief  €   39,95  €      34,95  €   29,95
Vertalen curriculum vitae en/of motivatiebrief  €   49,95  €      39,95  €   29,95

Rekenvoorbeeld: je hebt een motivatiebrief die je binnen 24 uur retour wilt. Het uiteindelijke factuurbedrag is gelijk aan het aantal gewerkte minuten * € 39,95 per uur met een maximum van € 39,95 (incl. 21% btw). Stel dat ik 50 minuten nodig heb om jouw brief na te kijken en te corrigeren, dan betaal je dus maximaal (50/60)* € 39,95 = € 33,39 (incl. 21% btw). Stel dat ik 70 minuten nodig heb, dan betaal je niet meer dan het maximumtarief van    € 39,95 (incl. 21% btw).

Contact/offerte

Wil je dat ik jouw cv of motivatiebrief nakijk? Neem dan contact op via onderstaand formulier of stuur mij direct een e-mail via info@bhk200.nl. Wil je direct een offerte, vermeld dan duidelijk wanneer je de brief of het cv wilt aanleveren en wanneer je deze terug wilt (exacte datum). Ik stel dan z.s.m. een offerte voor je op zodat je weet wat de kosten zijn en hoeveel je dient aan te betalen.*

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Op alle offertes en opdrachten zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van toepassing.